Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Rovion Angry Birdsille kehuja pelialan huipulta

Monien pelisarjojen- ja hahmojen luojana tunnettu pelisuunnittelija Shigeru Miyamoto on tykästynyt suomalaisen Rovion kehittelemään Angry Birds -peliin. Super Marion luoja jakaa kehuja nimikkeen idealle ja ohjaustavalle.

Miyamoto kertoo nauttivansa tavasta, jolla Rovion hittipeli yhdistää perinteisiä ja uusia pelielementtejä jännittävillä tavoilla. "Angry Birdsissa on erittäin yksinkertainen idea, mutta kyseessä on yksi niistä peleistä, joita aloin välittömästi arvostamaan pelaamisen aloitettuani." hän toteaa. Samaan hengenvetoon Nintendo-mies myöntää toivoneensa, että hän itse olisi keksinyt pelin idean ensimmäisenä.

Kehuja kerää myös tapa, jolla pelaaja pääsee linkoamaan lintuja ilmojen halki. Super Marion isä kuvailee Angry Birdsin ohjaustapaa intuitiiviseksi ja hyvin toimivaksi, kunhan siihen pääsee sisään. Hän arveleekin, että Rovion on täytynyt käyttää paljon aikaa ohjauksen työstämiseen.

Pelialan legendan positiiviset kommentit tulivat ohjaukseen liittyvän vitsailun saattelemana: "Tietenkin jos pelinkehittäjät olisivat tehneet nimikkeen Nintendon DS-konsolille, olisivat kontrollit vieläkin paremmat, mutta minkäs teet."

Angry Birds -pelejä ei ole vielä julkaistu Nintendon alustoille, vaikka Rovio onkin kertonut vihaisten lintujen tekevän tuloaan ennen pitkää myös 3DS:lle.

Galleria: 

Kommentit

eikö nintendolta aikasemmin kritisoitu angry birdsiä ja kuinka nämä dollarin pelit tappaa peli bisneksen

Sillä dollarin pelien kritisoinnilla nyt ei ole taas mitään tekemistä sen kanssa onko Angry Birds hyvä peli. Angry Birdsiä muistaakseni ei olla kritisoitu. Minusta se onkin lähes ainoa kännykkäpeli mikä on oikeasti laadukas. Siis hyviä pelejä on, mutta lähes ainoa mikä millään tasolla voisi yltää varsinaisten kannettavien pelikoneiden pelien tasolle. Ja sitä paitsi se taisi olla Iwata joka kritisoi. (Myös Reggie on tainnut toistaa samoja sanoja.) Tuskin Miyamoton tarvitsee olla samaa mieltä. Vaikka ei tässä edelleenkään samasta asiasta puhuta.

''Hän arveleekin, että Rovion on täytynyt käyttää paljon aikaa ohjauksen työstämiseen.''

:D

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi