Baldur's Gate 3

Rutkasti Baldur's Gate 3 -pelikuvaa julki PAX East -messuilla

Larian julkaisi pelivideota tulevasta Baldur's Gate 3:sta PAX East 2020 -tapahtumassa viime yönä.

Larianin toimitusjohtaja Swen Vincke pelasin odotetun ropelluksen alkupuolta tapahtumassa yleisön edessä. Peli näyttää hyvin paljon kiillotetulta Divinity: Original Sin 2:lta taistelusysteemin ollessa Divinityn ja Dungeon & Dragons -pöytäroolipelien tapaan vuoropohjainen. Taisteluun kuuluu myös Divinitystä tutut elementeillä kikkailut ynnä muut tutut mekaniikat, joita on tuotu Baldur's Gateen vain lisää. Tulevassa tuotoksessa on myös paranneltu paljon muun muassa hiippailutekniikkaa.

Hahmorotuja tuntui olevan todella useita ja lisääkin on ilmeisesti tulossa. Divinityn tapaan teoksessa voi luoda oman hahmon tai pelata valmiilla, tarinaan kirjoitetuilla jantterilla. Hahmon luonnin jälkeen yleisö pääsi näkemään ensimmäistä kertaa pelin aloitusvideon ennen itse peliin siirtymistä. Lähetyksen voit katsoa kokonaisuudessaan alta! Meininkiin päästään 11 minuutin kohdalla.

Baldur's Gate 3 julkaistaan PC:lle ja Stadialle. Julkaisupäivää ei vielä tiedetä, mutta early accessiin pelin pitäisi tulla tämän vuoden puolella. Lisää kuvia pelistä näet täältä!

Kirjaudu kommentoidaksesi