Rysestä Xbox One -yksinoikeus

E3-messut 2010 olivat Kinectin juhlaa ainakin Microsoftin mielestä. Kinectillä oli tarkoitus päästä tosipelaajien suosioon ja yksi tällaisista houkuttelevista peleistä oli Crytekin Codename: Kingdoms. Sittemmin peli koki nimenmuutoksen Ryseksi.

Kolme vuotta Crytek piti pelinsä kanssa hyvin matalaa profiilia, mutta nyt Rysen on aika tulla esiin varjoista. Rysessä pelaaja heitetään miekan ja kilven kera keskelle Rooman väkivaltaista valtakuntaa. Luvassa on ajalle ominaista lähitaisteluun painottuvaa toimintaa, jota pelaaja hallitsee uudistetun Kinectin sekä ohjaimen yhteistyöllä. Kinect 2 antanee paremmat puitteet kahden eri ohjausmetodin yhteistyölle, kuin esimerkiksi surullisenkuuluisa Xbox 360:lle ilmestynyt Steel Battalion.

Rysen julkaisupäivästä ei ole tietoa mutta Crytek kertoo, että peli saapuu eksklusiivisti Xbox Onelle. Pelin kotisivuilta löytyy roomalaisin numeroin tehty laskuri, joka laskee aikaa Microsoftin kesäkuiseen E3-pressitilaisuuteen. Ei tarvitse olla ennustaja veikatakseen, että messuilla kuulemme pelistä lisää.

"Fight as a soldier. Lead as a general. Rise as a legend."

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi