Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Saints Row 4 vilisee tuttuja nimiä

Saints Row 3:n ikimuistettavimpia ominaisuuksia oli huikean monipuolinen hahmogeneraattori. Oman hahmon sai muiden muassa örähtelemään pelin dialogin alusta loppuun zombin tavoin.

Tällä kertaa koko Amerikan johtoon kohonneen Saints-jengin johtajaa tulkitsevat tämän hetken kiireisimmät peliäänet Nolan North (Uncharted) sekä Troy Baker (Bioshock Infinite). Myös Laura Bailey, Robin Atkin Downes, Diane Michelle, Kenn Michael ja Sumalee Montano antavat äänensä päähahmolle.

Myös Keith David, Neil Patrick Harris, Rob Van Dam, Micheal Dorn sekä Terry Crews ovat lainanneet neljänteen Saints Row -peliin ääniään.

Saints Row 4 julkaistaan elokuun 23. päivä Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle sekä PC:lle.

Galleria: 

Kommentit

Ainakin Troy Baker oli päähenkilön oletusäänenä jo Saint Row The Thirdissäkin. Aikamoinen listahan pelien päähenkilöitä on jo Bakerillä näyteltynä. Mainittujen Bioshockin ja kahden Saints Rowin lisäksi rooli on löytynyt ainakin Last of Usista, Infamous Second Sonista, Catherinesta, Tales of Vesperiasta ja yhtenä päähenkilöistä Final Fantasy XIII -sarjassa. Siinä on jo vähän liikaa omaan makuuni.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi