Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Uusi mainosalusta PlayerWON mahdollistaa yritysten mainostamisen PC- ja konsolipelien sisällä.

Simulmedian omistaman PlayerWONin tekniikka perustuu pelaajien palkitsemiseen pelinsisäisten mainosvideoiden katsomisesta. Sama käytäntö on ollut täydessä toiminnassa pitkään mobiilipeleissä, joissa pelinsisäisiä tavaroita ja valuuttaa voi kerätä antamalla mainosten rullata näytöllä.

PlayerWon on solminut sopimukset jo muutaman suuren pelitalon kanssa. Mukana ovat ainakin Electronic Arts sekä Tencentin omistuksessa oleva Hi-Rez Studios. Smitessä toteutetun pilottihankkeen tulokset olivat kannustavat, sillä pelaajien kerrottiin aktivoituneet käyttämään enemmän niin aikaa kuin rahaakin.

– Ilmaispelattavien pelien, kuten Fortnite, Apex Legends, Call of Duty Warzone ja Roblox, suosion kasvu konsolilla ja PC:llä tarkoittaa, että yleisö ja peliaika ovat kasvaneet räjähdysmäisesti. Yli 90 prosenttia pelaajista ei kuitenkaan koskaan käytä rahaa ilmaispeleihin, Simulmedian varatoimitusjohtaja Dave Madden sanoi.

Simulmedian tutkimustulokset osoittivat, että pelaajat ovat valmiita katsomaan jopa 10 mainosta päivässä avatakseen ilmaisia etuja. Tekniikalla halutaan tavoittaa etenkin nuorempia pelaajia, joihin perinteiset mainoskeinot eivät usein yllä.

Kirjaudu kommentoidaksesi