SEGAn ympärillä on pyörinyt huhumylly yhtiön syntymäpäivän lähestyessä. Ainakin yksi uutinen on nyt paljastettu.

SEGA Game Gearin täyttäessä niin ikään kolmekymmentä vuotta lokakuussa, on SEGA julkistanut tuovansa markkinoille minikokoisen version klassisesta käsikonsolista.

Game Gear Micro on kirjaimellisesti minikokoinen. Sen pikkuiseen runkoon on sovitettu 1.15 tuuman näyttö, yksi kaiutin sekä liitin kuulokkeille. Laitteeseen mahtuu kaksi AAA-paristoa, mutta sen voi ladata myös USB:n kautta.

Game Gear Microsta julkaistaan neljä eriväristä versiota, joista jokainen sisältää omat konsolikohtaiset pelinsä. Yhden konsolin mukana saa neljä peliä, joten koko kuudentoista nimikkeen sarjan kerätäkseen on hankittava kaikki neljä Game Gear Microa. Neljän konsolin paketin ostajat saavat kylkiäisenä kätevän Big Window -suurennuslasin.

Värikkäät Game Gear Microt sisältävät seuravat pelit:

  • Musta: Sonic the Hedgehog, Puyo Puyo 2, Out Run, Royal Stone
  • Sininen: Sonic Chaos, Sylvan Tale, Gunstar Heroes,Baku Baku Animal
  • Punainen: Revelations: The Demon Slayer, The GG Shinobi, Columns, Megami Tensei Gaiden: Last Bible Special
  • Keltainen: Shining Force Gaiden: Ensei – Jashin no Kuni he, Shining Force: The Sword of Hajya, Shining Force Gaiden: Final Conflict, Nazopuyo Aruru no Ru

Japanissa 6. lokakuuta ilmestyvän minikonsolin länsimaisesta julkaisusta ei ole ainakaan toistaiseksi mainittu sanallakaan.

Kirjaudu kommentoidaksesi