Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Segan eka PS3-roolipeli Eurooppaan syksyllä

Sega lupaa huhtikuun lopulla Japanissa julkaistavan Senjou no Valkyrian -PS3-roolipelin ilmestyvän Euroopassa ensi syksynä. Länsimaissa peli saa nimekseen Valkyria Chronicles.

Valkyria Chronicles sijoittuun 1930-luvun Eurooppaa muistuttavalle kuvitteelliselle mantereelle, joka on jakautunut Imperiumin ja Liiton hallitsemiin alueisiin. Imperiumi suunnitelee suurvaltojen välissä sijaitsevan puolueettoman Gallian valtaamista, jolloin kuvioon astuu pelin sankari Welkin ja hänen taistelutoverinsa Liiton seitsemännestä pataljoonasta.

Peli käyttää Segan omien studioiden kehittämää Canvas-pelimoottoria, joka luo liikkeessä olevalta vesivärimaalaukselta näyttävää 3D-grafiikkaa. Peliä varten on kehitetty myös uusi taktinen taistelumekaniikka nimeltä BLiTZ, joka antaa pelaajille mahdollisuuden liikkua strategisesti ympäristöissä käyttäen tosiaikaisia kontrolleja.

Galleria: 

Kommentit

No toivottavasti sitten huhtikuussa auttaa vähän PS3:n Japanin myyntiä, sillä tällä saralla todella nyt tarvittaisiin sitä jotakin. Itseäni peli ei suoraan sanoen paljoa kiinnosta, johtuen varmaan osaksi siitä, että tosta en ole paljon tietoa keräillytkään. Tolle "BLiTZ:lle" repesin ihan täysin... Voin vaan kuvitella, mistä tähänkin ollaan innostus haettu. Tuskin typerämpää sanaa, joka olisi enemmän aiheen ulkopuolella voisi keksiäkään. :D

Japanin storesta olen tämän trailereita katsellut jo pitkään ja melko kiinnostavalta tuo vaikutti alusta asti. Ropea ja 3rd person shooteria samassa paketissa ja melko erilainen graafinen ulkoasu. Peli näyttää liikkeessä paremmalta, kuin noissa stilleissä.

Muistaakseni tästä oli demokin japanin storessa, koska olen kyllä hyvin varma että olen tätä pelannut jo demona..
Jos nyt oli sama peli kyseessä, niin se ainakakin pelimekaniikka on erittäin hyvä, ja ulkoasussakaan ei mitään valittamista.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi