Selviytymisseikkailu H1Z1 julkaistaan konsoleille

Zombipeli H1Z1 jakautuu kahdeksi erilliseksi osaksi 17. helmikuuta alkaen. Alkuperäisen teoksen korvaa H1Z1: King of the Killl ja H1Z1: Just Survive.

Just Survive on kuin alkuperäinen H1Z1, jossa tarkoituksena on selviytyä zombien seassa. King of the Kill  on taas Battle Royalen kaltainen verkkoräiskintä, jossa elämästä ja kuolemasta taistellaan viimeiseen mieheen asti. Jatkossa kummankin pelin kehittämisestä vastaa oma tiimi. Steamissa H1Z1n omistajat tulevat saamaan päivityksen ilmaiseksi, mutta uusien pelaajien on ostettava kummatkin versiot erikseen.

Jos H1Z1ä haluaa päästä kokeilemaan halvemmalla hinnalla, kannattaa tarttua käynnissä olevaan alennukseen heti. 16. helmikuuta mennessä pelin voi ostaa Steamista hintaan 14,99 euroa. Muutoksen jälkeen molemmat versiot tulevat maksamaan noin 20 euroa kappaleelta.

On kuitenkin huomattava, että H1Z1 on vasta kehitysvaiheessa ja lopullinen peli saattaa poiketa helmikuussa julkaistavista versioista. Tekijän mukaan King of the Kill nähdään ensi kesänä myös Xbox Onella sekä PlayStation 4:lla. Tarkempi aikataulu selviänee myöhemmin. 

 

 

Kirjaudu kommentoidaksesi