Devolver Digital -julkaisijan eilen illalla järjestämä Devolver Direct 2020 -presentaatio esitteli pelaajille useammat tulevat pelit trailerien ja liikkuvan kuvan muodossa.

Ohessa listaus sekä videomateriaalia tarjonnasta. Koko esityksen voi vilaista tämän linkin (klik) kautta.

Shadow Warrior 3

Hyvinkin väkivaltainen ja verinen Shadow Warrior 3 saapuu ensi vuonna, ainakin PC:lle.

Weird West

Fantasiaa villissä lännessä. Näin voisi kuvailla roolipeliä ja toimintaa yhdistelevää Weird Westia. Odotettavissa PC:lle ensi vuonna.

Blightbound

Co-op-seikkailua yhdistettynä toimintaan ja roolipelaamiseen. Näistä aineksista on tehty Blightbound, joka tekee tuloaan Steamin Early Accessiin 29.7.

Carrion

Carrion on käänteinen kauhupeli, jossa pelaajan tehtävänä on ohjastaa epämääräistä hirviötä sekä pistellä ihmisiä palasiksi. Saatavilla 23.7. Switchille, Xbox Onelle ja PC:lle.

Fall Guys: Ultimate Knockdown

Mitä tapahtuu, kun 60 pelaajaa pistetään temmeltämään samoihin ympäristöihin värikkään kaaoksen ja vekkulien fysiikoiden kera? Se selviää PlayStation 4:llä ja PC:llä päivämäärällä 4.8.

Serious Sam 4

Tuhansia vihollisia ja yksi "vakava" hahmo pyssyjensä kera. Elokuussa saatavilla Steamin ja Stadian kautta, kun taas PlayStation 4- ja Xbox One -versioita on lupa odotella ensi vuonna.

Olija

Seikkailua ja toimintaa harppuuna kädessä, saatavilla syksyllä Switchille ja Steamiin. Pelattava demo löytyy jo tällä hetkellä Steamista.

Devolverland Expo

Mikäli ei saa Devolver Digitalista tarpeekseen, on Steamista ladattavissa eräänlainen interaktiivinen mainoskokoelma.

Kirjaudu kommentoidaksesi