Uusi Call of Duty -räiskintä julkistettiin tänään trailerin voimin ja kyseessä onkin uusi tulkinta Call of Duty: Modern Warfaresta.

Activisionin tiedotteessa Infinity Wardin Dave Stohl kertoo, kuinka seuraavan nimikkeen juonessa tullaan näkemään tunteita raastavia tapahtumia, joissa oikean ja väärän rajat hämärtyvät. Tuttuja hahmoja ensimmäisestä Modern Warfaresta on tulevassakin nimikkeessä nähtävissä, mutta tarina on täysin uusi. Kaiken kukkuraksi räiskintä on työstetty uudella pelimoottorilla, joten Modern Warfare tulee näyttämään oikein nätiltä.

Toinen studion johtajista Patrick Kelly kertoo samassa tiedotteessa seuraavan Call of Dutyn tukevan tietokoneiden ja konsolien välistä pelaamista. Tekijät ovat päättäneet hylätä perinteisen kausikorttimallin, jotta voivat panostaa julkaisun jälkeisen sisällön tuottamiseen sekä tuoda pelaajille enemmän ilmaisia karttoja. Tulevassa nimikkessä on myös koettavissa uusi yhteistyöpelitila, jonka kautta pääsee kaverin kanssa koluamaan ennennäkemättömiä strategisia tehtäviä kaikilla mahdollisilla vaikeusasteilla.

Call of Duty: Modern Warfare julkaistaan PC:lle Battle.netissä, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 25. lokakuuta 2019.

Kirjaudu kommentoidaksesi