Seuraava Metal Gear Solid sijoittuu avoimeen pelimaailmaan

Hideo Kojima on paljastanut seuraavan pelinsä. Metal Gear Solid: Ground Zeroes on avoimeen maailman sijouttuva hiiviskelypeli. Sarjan uutukaista esiteltiin tehokkaalla PC:llä, mutta se tulee ilmestymään PS3- ja Xbox 360 -konsoleille.

Uudella Fox Engine -pelimoottorilla pyörineessä demossa Snake soluttautuu vihollisen suurikokoiseen tukikohtaan. Täällä hän pysytyy liikkumaan paikasta toiseen helikopterin ja jeepin avustuksella. Tämän lisäksi elämänsä vedossa ollut hiippari voi ryömiä, välttellä valonheittimiä ja nitistää vihollisia. Kojima toivoo tuovansa hiippailupeliin uusia elementtejä avoimen pelimaailman avustuksella. Esimerkkinä hän käytti Snaken kiinnijäämistä. Tällöin pelaajan on käytettävä kaikkia keinoja ja välineitä pakonsa mahdollistamiseksi.

Tarinasta ei ole vielä hiiskuttu paljoakaan, mutta käsikirjoituksen kerrotaan viittavan vahvasti MGS: Peace Walkeriin. Tarkkaavaisimmat voivat tietenkin tehdä omat johtopäätöksensä Ground Zeroesin ensimmäisestä julkistetusta kuvasta. Nuorekkaan Snaken hihaa koristaa Militaires Sans Frontières -logo. Sankari on siis mitä ilmeisimmin sarjan antagonisti Big Boss.

MGS: Ground Zeroesin ohella kerottiin myös, että pelisarja siirtyy tulevaisuudessa valkokankaalle.

Galleria: 

Kommentit

Hyvä uutispläjäys - Foemanissa on ainesta. :)

Tein myös "jo" oman ketjun aiheesta, joten tervetuloa myös sinne spekuloimaan. Aivan mahtava uutinen!

pääosassa Sam "the snake" Fisher >.<

Joka sivuston uutisartikkelista löytyy sama kuvaus, muttei lainkaan videomateriaalia.. Tahtoo nähdä pelikuvaa buhuhuu!

Parasiitti, noissa videomatskuissa on embargo.

Eli toistaiseksi joudutaan tyytyä vain kuvailuun kuvien sijasta.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi