Seuraava Sly Cooper saapuu alkuvuodesta

Sly Cooper: Thieves in Time on vihdoin saanut julkaisuajankohdan. Sanzaru Gamesin kehittämä tasoloikka ilmestyy maaliskuussa varastamaan pelisarjan fanien vapaa-ajan.

Peli tukee Sonyn uusia cross-play ja -buy -ominaisuuksia. PlayStation 3 -version ostaja saa Vita-version ilmaiseksi. Nimike on saatavilla heti julkaisupäivänä niin kaupanhyllyltä kuin PlayStation Networkista.

Viekkaan pesukarhun varastettavana on tällä kertaa myös suomalaista taidetta. Sony ja Sanzaru Games järjestivät alkukesästä Euroopan laajuisen kilpailun, missä peliin haettiin aarre-ehdotuksia. Yksi kahdeksasta voittajasta oli jyväskyläläisen Milla Koivuniemen suunnittelema taulu.

Maaliskuuta odotellessa kannattaa lukaista WaLuigin ennakko mestarivarkaan uudesta tulemisesta, ja pohdintaa Sly Cooperin kleptomanista voi jatkaa tuttuun tapaan KonsoliFINin keskustelualueella.

Galleria: 

Kommentit

Pohjois-Amerikan julkaisupäivä on 5. helmikuuta, mutta Euroopalle ei vielä tarkkaa päivää ilmoitettu.

Tällä hetkellä varmaan odotetuin peli. Kaikki kolme on ollut Ps2:lla ja lötyy tällä hetkellä HD collection. Kakkosen ja kolmosen vedin läpi Ps2:lla. Ykkönen taisi jäädä kesken. Kakkonen paras kaikista kolmesta. Kolmonen oli pieni pettymys siihen nähden miten kovasti sitä odotti. Toivottavasti tästä tulee hyvä vaikka alkuperäinen tekijätiimi ei tee tätä peliä

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi