Super Smash Bros. -mätkintäsarjan pelit ovat perinteisesti olleet vain kotikonsolipelaajien herkkua, mutta ensi vuonna saapuva seuraava osa korjaa tämän tilanteen. Videopelihahmot toisiensa kimppuun usuttava sarja saapuu Wii U:n lisäksi myös ensi kertaa käsikonsoleille 3DS-versionsa muodossa. Kaksi eri versiota pelistä ei kuitenkaan tarkoita eroja hahmokaartien välillä.

Kummankin tappelunimikkeen tuottajana häärivä Masahiro Sakurai kertoo NowGamerin haastattelussa, että aikomuksena on sisällyttää samat hahmot kummallekin versiolle. "Jos Wii U -versiossa ei olisi mahdollista pelata jollain hahmolla, joka on valittavissa 3DS:llä, tai päinvastoin, olisi se rankkaa kuluttajille. Joten haluamme, että pelaajilla on samat kokemukset eri hahmoista kummallakin laitteella."

Sakurai on todennut aiemmissa haastatteluissaan, että osa edellisten osien turpasaunojista joudutaan valitettavasti jättämään rannalle ruikuttamaan. Hänen mukaansa aika ei riitä jokaisen hahmon sisällyttämiseen, vaikka hänen halunsa olisikin lisätä mukaan mahdollisimman paljon mätkijiä. Myöskään isoa liutaa muiden kuin Nintendon kehittämiä hahmoja ei ole luvassa. Tulevaan tuotokseen on varmistettu vasta yksi tähän kategoriaan luettava hahmo, Mega Man.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi