Microsoft julkisti tulevan konsolinsa nimen lisäksi hieman yllättäen myös sen lopullisen ulkoasun viime yönä pidetyssä The Game Awards - tapahtumassa. Tähän saakka projektinimellä Scarlett kulkenut seuraavan sukupolven konsoli on nyt virallisesti Xbox Series X.

Kuutiomaisen yksinkertaisen ulkomuodon tunnistaa helposti osaksi Xbox-tuoteperhettä. Tuttuun tyyliin laitetta voi käyttää niin vaaka- kuin pystytasossa, omista tilaratkaisuista ja mieltymyksistä riippuen. Uutukaisen kyljessä lepäilevään ohjaimeen ei ole odotettavissa valtavaa muutosta pienen hienosäädön ja share-näppäimen lisäämisen ohella. Päivitetty kapula toimii myös vanhemmissa Xbox One -konsoleissa.

Entistä sulavamman ruudunpäivityksen sekä tarkempien resoluutioiden hehkuttamisen lisäksi Microsoft painottikin jälleen pelaamisen helppouden olevan kokemuksen keskiössä. Tämä tarkoittaa julkaisijan mukaan äärimmäisen nopeaa pelistä toiseen siirtymistä sekä saumatonta taaksepäin yhteensopivuutta niin pelien kuin tarvikkeiden osalta.

Loppuvuotta 2020 tarkempaa julkaisupäivää ei uutukaiselle vielä annettu.

Kommentit

Tuohan on varsinainen Gamecube. =)

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi