Neljä Mortal Kombat 11:n Kombat Pack -lisäsisältöpaketin hahmoa julkistettiin tämän viikon perjantaina saapuneella trailerilla.

Ensimmäisenä taisteluareenoille taikoo itsensä velho Shang Tsung, joka varastelee pelaajien sieluja 18. kesäkuuta alkaen. Velholle kasvonsa ja äänensä on antanut alkuperäisessä elokuvassa samaista hahmoa näytellyt Cary-Hiroyuki Tagawa. Myöhemmin, vielä tuntemattomana ajankohtana pelissä tullaan näkemään Spawn, Nightwolf ja Sindel. Nightwolf sekä Sindel ovat Mortal Kombat -veteraaneille jo tuttu näky, mutta Spawn tekee sarjan historian ensimmäisen esiintymisensä MK-universumissa. Al Simmons, eli Spawn on samaa nimeä kantavan sarjakuvan antisankari.

Traileri jätti vielä kaksi hahmoa nimeämättä, mutta vihjaili lopussa moottorisahan äänellä ja veriroiskeilla kuvaruudulla. Kombat Pack sisältää myös vaihdettavia vaatetuksia ja varusteita jokaiselle DLC-hahmolle sekä 19 määrittelemätöntä lisäskiniä.

Voit katsoa esittelytrailerin alhaalta, joka käsittää kattavasti Shang Tsung pelikuvaa.

Kommentit

Sehän on Evil Deadin Ash, joka jätettiin vielä mainitsematta. Siihen viittaa moottorisaha ja Bruce Campbellin twiitti :)

Shang Tsung ja Sindel noista voisivat kiinnostaa edes etäisesti, mutta saakohan noita ostettua erikseen? PS-store ainakin vihjaili, että DLC-passi maksaisi jopa 39 euroa ja risat ja noin paljoa en kyllä ole extraa valmis maksamaan.

 

Toisaalta en ole ehtinyt vielä perehtymään kaikkiin julkaisuversionkaan hahmoihin kunnolla, joten sinänsä mikään kiire ei ole.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi