Shenmuen isä herättelee toiveita tarinan jatkumisesta

Shenmuen pääsuunnittelijana tunnettu Yu Suzuki on herätellyt Twitter-viesteillään sarjan fanien toiveita tarinan jatkumisesta.

Ensimmäinen viesti kertoo Suzukin olevan kiinnostunut Kickstarter-tyylisestä rahoitusmallista, jossa fanit maksaisivat pelistä ennakkoon. Sen tarkempaa tietoa asian toteuttamisesta tai kaivatusta dollarimäärästä ei kuitenkaan kerrottu.

Toisessa twiitissään japanilaiskehittäjä avaa mahdollisuutta tarinan jatkumisesta animen tai mangan muodossa.

Vahvan kulttisuosion keränneet Shenmuet julkaistiin 2000-luvun alussa Dreamcastille. Kakkososa näki päivänvalon myös alkuperäisellä Xboxilla, mutta sittemmin sarja laitettiin jäihin huonon myynnin ja valtavien kehityskustannusten johdosta.

Galleria: 

Kommentit

Tuossapa voisi olla kickstarter-projekti, jota voisi tukeakin. Mikäli Shenmue-saaga saisi jatkoa, niin mieluumin pelinä kuin animena. Loput tarinasta voisi varmasti saada kasattua yhteen peliin, jonka jälkeen sarjan voisi sitten päästää lepoon, mikäli menestystä ei sen suuremmin syntyisi. Sen verran pahasti tarina jäi kesken, että mieluusti sen loppuun asti näkisi.

Sega voisi myös tehdä kulttuuriteon ja julkaista kaksi ensimmäistä osaa vaikka jossakin latauspalvelussa hd-kuorrutuksella. Piristäisi kummasti heikkoa Dreamcast-pelien tarjontaa latauspalveluissa. Ei paljoa lukuisille alustoille julkaistut Sonic Adventuret ja Crazy Taxit lämmitä, kun tietää millaisia helmiä DC:n valikoimasta voisi julkaista. Pari vuotta takaperin taisi liikkua jotakin huhua, että molemmat Shenmuet olisivat olleet julkaisukunnossa Liveä varten, mutta tiedä sitten mikä on totuus.

Minä voisin ainakin heittää välittömästi huomattavan summan rahaa littiin tätä varten. Minun puolesta voisivat julkaista sen vaikka Dreamcastille...

Kyllä minä tuonne rahaa pistäisin mielelläni. Kyllähän siitä jo pitkän aikaa sitten kerrottiin (juoruttiin) että Shenmue HD:t on periaatteessa valamiit ja odottavat vaan sopivaa julkasuslottia. Mutta mukava silti huomata että Yu Suzuki on kiihtyvässä määrin (eli edes joskus vähän) uskaltanut alkaa aiheesta välillä jotain pientä heittää. Ja aika selväksi on tehnyt että mikäli otolliset olosuhteet vastaan tulee, olisi hän valmis sarjan loppuun viemään. Mitkä ne olosuhteet sitten ovat, se jää nähtäväksi. Joka tapauksessa maksaisin. Kuukausi menis heleposti makaroonilla ja kepsutilla jos tuonne muutaman satkun torppais.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi