The Silence of the Lambsin, kotoisammin Uhrilampaiden, tarinaa jatkava Clarice-sarja esittäytyy ensimmäisellä trailerillaan.

Clarice sijoittuu noin vuoden Uhrilampaiden jälkeiseen aikaan, Clarice Starlingin siirtyessä hiljalleen takaisin FBI-kenttätyöhön. Käsittelyyn päätyvät niin kovia kokeneen naisen sisäiset möröt kuin tätä iän vaivanneet lapsuuden traumatkin. Pääosissa nähdään Rebecca Breeds, Kal Penn sekä Maya McNair nuorena Claricena.

Vuonna 1991 julkaistu The Silence of the Lambs vei aikoinaan kotiinsa roppakaupalla Oscar-palkintoja. Pystinsä nappasivat niin pääosan kaksikko Jodie Foster ja Anthony Hopkins kuin ohjaaja Jonathan Demmekin – parhaan käsikirjoituksen ja elokuvan Oscareita unohtamatta.

Clarice käynnistyy helmikuun 11. päivä CBS-kanavalla.

Kommentit

Aika osuvaa sinänsä, että tämä uutinen seuraa sitä faktaa, että samaan aihepiiriin sijoittuvaa elokuvaa Punainen Lohikäärme on nyt esitetty useampaan otteeseen meillä täällä Suomessa ilmaiskanavilla :)

Punainen Lohikäärme, Uhrilampaat ja Hannibal ovat mielestäni kaikki varsin laadukkaita leffoja. Suuri kiitos siitä kuuluu toki Anthony Hopkinsille!

Kyllä, ihan päteviä leffoja ovat kaikki kolme, mutta Uhrilampaat on kyllä minun mielestä omassa luokassaan. Suomen televisiota en ruukaa katsoa, niiden esittämisestä siellä minulla ei ole mitään hajua :) Myös aiempi filmatisointi Manhunter on muuten mainio Brian Coxin Lectereineen.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi