Silja Line panostaa nuorten viihtyvyyteen

Silja Line alkaa panostamaan entistä enemmän myös nuorten viihtyvyyteen laivoillaan. Siljan mukaan teineillä on vaikutusta koko perheen matkustustottumuksiin, eikä kyseiselle ikäluokalle ole ennen tarjottu riittävää sisältöä. Uudistuksia kokeneet laivat Serenade ja Symphony alkoivat tammikuun lopusta alkaen kulkea jälleen Helsingin ja Tukholman välillä, tarjoten nyt nuoremmille ikäryhmille suunnitellun Chill Lounge -osastonsa. Siljan kanssa osastoa ovat olleet rakentamassa PlayStation, Habbo Hotel, Nokia, Suosikki sekä konseptitoimisto Kuudes Kerros.

Nuorten mukaan suunniteltu Chill tarjoaa useita PS2- sekä PSP-pelikonsoleita pelattaviksi. Testattavien pelien ohella oheisesta kaupasta pääsee ostamaan molempien alustojen pelejä omakseen. Peliympäristössä on panostettu viihtyvyyteen ja eri ikäryhmiin. Edustetut pelit ovat ikäsuosituksiltaan nuorille sopivia, ja tarjolla onkin esimerkiksi PS2:n Sly 3, Formula One 2005 sekä PSP:n WipEout Pure. Lisäksi kamerapeli EyeToy Play 3 on näkyvästi edustettuna suurella ruudulla.

Pelikonsoleiden ohella tarjolla on kuusi Internet-yhteydellä varustettua tietokonetta Habbo Hotel -teemaisessa ympäristössä ja surffailu onnistuu Habbo Hotelin lisäksi muuallekin. 30 minuutin nettiaika kustantaa 2,5 euroa. Musiikkipuolesta vastaa Nokia omien musiikkipalveluidensa voimin. Kuunneltavissa on Top 10 -hittejä, joita pääsee myös ostamaan oheisesta kaupasta. Loungen viereen rakentui myös Itämeren paras "kotiteatteri", Silja Dream Theatre, jossa pyörii kolme elokuvaa päivässä. Uudistuksia laivoilla kokivat myös muut osastot.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi