Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Viime päivinä huhut Grand Theft Auto -sarjan tulevasta osasta ovat jälleen päässeet valloilleen. Eri sivustoilla on raportoitu, että niin sanotut sisäpiiriläiset ovat lupailleet vielä julkistamattomaan nimikkeeseen pelattavaa naispäähahmoa. Tuoreissa "sisäpiirin tiedoissa" vahvistetaan tämä väite sekä aiemmat huhut.

Näihin huhuihin kannattaa suhtautua varauksella, vaikka joskus erilaisilla vuodoilla onkin oikeaan osuttu. Käydään läpi, mitä "tietäjät" ovat kertoneet.

Muutama päivä sitten otsikoihin nousseet väitteet kertovat Grand Theft Auto VI:ssa olevan kaksi pelattavaa hahmoa, joista toinen olisi nainen. Jos puheet pitävät paikkansa, olisi kyseessä ensimmäinen kerta, kun GTA-nimikkeiden tarinan puitteissa seikkailtaisiin muilla kuin miehillä. Väite on peräisin Tom Hendersonilta, enemmän Call of Duty -peleihin keskittyneeltä miekkoselta.

Hendersonin väitteistä ollaan uutisoitu monella eri sivustolla, joskin suurimmalti osin huhuina virallisten tietojen uupuessa.

Vuonna 2018 huhuissa (klik) oli niin sanottu Project Americas -väite, jonka mukaan tuleva GTA sijoittuisi sekä Vice Cityyn että jonnekin suuntaan etelä-Amerikkaa. Etenkään puheet Vice Citystä, jonne Grand Theft Auto: Vice City sijoittui, eivät ole vähentyneet vuosien varrella.

Nyt Legacy Killa, suosittu Youtube-tekijä, on kertonut kaikkien edellä mainittujen huhujen pitävän paikkansa. "Voin vahvistaa, että asioista tietävä taho vahvisti [pelattavan naishahmon] sekä koko Project Americas -vuodon minulle muutama vuosi sitten", kertoo nimimerkki Twitterissä.

Kuten sanottua, kannattaa näihin puheisiin suhtautua skeptisesti ennen virallisten tietojen saapumista.

Ja jos tarkkoja ollaan, ei edes koko Grand Theft Auto VI:n työstämistä ole vielä vahvistettu Rockstar-studion toimesta.

Kirjaudu kommentoidaksesi

Studiot: 

Pelikeskustelu