Seuraava Tomb Raider -seikkailu tottelee kuin totteleekin nimeä Shadow of the Tomb Raider, mikäli pelin viralliselta nettisivulta kaivettuja tietoja on uskominen.

Aiemminkin huhuiltu Shadow of the Tomb Raiderin nimi ja muutama sangen mielenkiintoinen tiedonmurunen bongattiin pelisarjan viralliselta verkkosivulta lähdekoodia kaivelemalla. Mitä ilmeisimmin kyseessä on Laran syntytarinan päätös ja suoraa jatkoa niin Tomb Raiderille kuin Rise of the Tomb Raiderillekin. Vahvat viitteet ajoittaisivat julkaisun syyskuun 14. päivälle niin PC:llä, PlayStation 4:llä kuin Xbox Onellakin.

Virallista julkistusta voi odotella tapahtuvaksi kuluvan viikon torstaina, noin kolmen maissa iltapäivällä. Lähdekoodissa mainitaan lisäksi huhtikuun 27. päivä, jolloin tarjolla voisi hyvinkin olla jo ensimmäinen traileri.

Tomb Raider on muutoinkin hyvin vahvasti tapetilla juuri nyt, sillä pelisarjan elokuvaversio nähdään valkokankailla tulevana perjantaina. Lara Croftin ikonisessa roolissa nähdään ruotsalainen Alicia Vikander.

Kirjaudu kommentoidaksesi