Sivilisaation vallankumous 6. kesäkuuta

2K Games ilmoitaa julkaisevansa Sid Meier's Civilization Revolution -strategiapelin PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle ja Nintendo DS:lle Euroopassa 6. kesäkuuta.

Civilization Revolution tuo valtakunnan luomisen konsolipelaajille helposti lähestyttävässä, näyttävässä ja toiminnantäyteisessä muodossa. Mukana ovat aikaisemmista peleistä tutut mittavat yksinpelikampanjat ja uudelleenpelattavutta tuovat kuusitoista sivilisaatiota, joita voi hallita ja johtaa voittoon. Mukana on joukko historian merkittävimpiä johtajia, joiden saappaisiin voi hypätä tai joita vastaan voi taistella.

Galleria: 

Kommentit

Ikinä en ole Civiä pelannut, ainakaan puolta tuntia kauempaa. Ei vain ole jaksanut kiinnostaa.

Nyt kun se tulee konsoleille, niin on varmasti pakko kokeilla sitäkin. Ulkoasu on mielestäni juuri sopivan rento ja leppoisa. Hyvältä näyttää!

Mikäli pelimekaniikkaa suoraviivaistetaan vähän (kuten artikkeli lupaili), niin aina vaan parempi.

Hyi minkä näköne!

^^ Tainnu Jyskyltä jäädä legendaarinen pelisarja väliin. Hienoa graffaahan toi. Civeissäkun ei koskaan ole grafiikoilla mässätty vaan pelisarja perustuu aivan johonkin muuhun. CIVIV nykyään tulee tahkottua, huikeeta kun ei ole kiire mihinkään. Kuinkahan pitkiä pelejä tulee konsolilla jauhettua :P. Ei kahta sanaa, pakkohankinta.

en ole kyllä ihan varma jaksaako civiä pelata konsolilla olkkarissa isolta ruudulta. Tämä johtuu lähinnä siitä että ainakin mulla civ-pelisessiot venähtävät yleensä 10-16 tuntisiksi ja pari viikkoa putkeen. Tuon takia ei nykyään edes uskalla aloittaa pelaamista, tulee meinaa sanomista.

jysky on sen verran nuori kaveri ettei näe tämän sarjan loistoa, tässä ei ole ikinä ollut se grafiikka pääasia, kokeile joskus voit yllättyä että se halo 3 ei olekkaan maailman paras peli :)

Tässä pelissä ainut huono puoli on se, että se loppuu liian nopeesti :D

Kyllä hienolta näyttää.
Jos se on yhtä helppokäyttöinen kun annetaan ymmärtää, niin aion ostaa.
Nykyään pelaan vain CIV IV PC:llä. On se koukuttavaa puuhaa ;D

Harmittaa kun ei wiille tule... Itte ollu civ ykkösestä asti kova fani ja tulee vuodessa kaks kertaa ainakin edelleen alotettua ja pelattua kunnolla, se yks vuoro on vielä aina pakko pelaa...

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi