Skandinaviassa otetaan pohjia SingStarin tahtiin

PlayStationin SingStar-pelisarjaa nykyisin vetävä Dave Ranyard kertoi, ettei kilpailu genressä juuri huoleta heitä.

– (X360:n) Lips ei juurikaan opettanut meille mitään uutta. Tietysti analysoimme kaikki kilpailijamme ja olemme nähneet Rock Bandin sekä Guitar Heron saapuneen samoille apajille. Mutta kaikki kilpailu on tervettä, sillä se tuo lisää väkeä genren pariin, Ranyard totesi.

Renyard lupaili SingStarin verkkopalveluun Club-ominaisuutta, josta pelin eri osa-alueista kiinnostuneet löytäisivät samanmielistä seuraa. Ryhmä voitaisiin esimerkiksi muodostaa huippupisteistä tai omien videoiden julkaisuista kiinnostuneille. Lisäksi hän vihjaili, että PS2:n ensimmäisestä SingStarista tuttu uramoodi voisi tehdä PS3:lla paluun nettituen kera.

– Verkkotilastojen perusteella tiedämme, että ihmiset pelaavat SingStaria lauantai-iltaisin. Tiedämme myös, että Skandinaviassa, missä alkoholi on kallista, peliä pelataan ennen ulos lähtemistä. Toisaalta Britanniassa, missä ravintolassa juominen on halvempaa, pelataan kun on tultu kotiin, Ranyard tilastoi.

Galleria: 

Kommentit

Onkohan Suomea ollenkaan mukana kun Skandinaviasta puhutaan? Mutta ei yllätä sarjan suosio täälläkään, onhan Suomi karaoken luvattu maa... :)

Kyllä ennemmin itse otan ensi ja sitten laulamaan. Jotenkin se ääni kuulostaa silloin paremmalta, ja pisteitäkin tulee. :)

Yhden ei-pelillisen ominaisuuden SingStariin voisi tuoda; mahdollisuus siirtää jo ostetut kappaleet joko musiikkivideoiksi tai vaikka vain pelkiksi audiotiedostoiksi XMB:n puolelle.

Tuosta musiikkivideosoitinominaisuudesta (!) on joskus ollut juttua, mutta onkohan se kaatunut joihonkin lisensointiongelmiin tms.
Jonkin aikaa sittenhän joku (en nyt taas muista kuka) ehdotteli, että musavideoihin pitäisi saada jokin universaali lisenssi, jolloin kuluttaja voisi käyttää lataamansa tiedostoa peleissä, soittimissa yms. kuten haluaa. Tosin tuo vaatisi niin suurta yhteistyötä lukemattomilta osapuolilta, ettei se oikeasti tulisi ikinä toimimaan.

Oliver: Niin, eli rehellinen maksava asiakas kärsii taas siitä, kun rahanahneet pheiskiaiset tahtovat kaikki oman palansa kakusta.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi