Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Skyrim ei saa enempää lisäsisältöä

Vuoden 2011 loppupuolella julkaistu The Elder Scrolls V: Skyrim on Bethesdan mukaan nyt virallisesti paketissa. Kriitikoiden kehuma ja pelikauppojen hyllyiltä tiuhaan tahtiin koteihin kulkeutunut Skyrim ei siis tule saamaan lisää ladattavaa sisältöä.

Skyrimin julkaisun jälkeen pelaaja on päästetty lisäsisältöjen myötä esimerkiksi lohikäärmeen ohjaksiin sekä kodin rakentamisen ja sisustamisen pariin. Myös Kinectin äänikomennot tulivat peliin sen julkaisun jälkeen. Nyt Bethesda kertoo olevansa peliinsä tyytyväinen ja siirtävänsä kaikki resurssinsa seuraavan projektin pariin.

Osa tiimistä on jo aiemmin aloittanut työskentelyn uuden peliprojektin suunnittelussa, nyt koko tiimi aloittaa täydellä höyryllä uuden pelin kehittämisen. Bethesda ei ole paljastanut tulevaa peliään, mutta vahva epäilys vihjaisi uuden Fallout-pelin suuntaan. Bethesda on kertonut aiemmin haluavansa tehdä Fallout-sarjaan useamman kuin yhden pelin. Fallout: New Vegasin kehitti Obsidian Entertainment.

Bethesdan tuleva peli julkaistaneen PC:n lisäksi tulevan sukupolven konsoleille.

Galleria: 

Kommentit

Hitto, huhuja liikkui vielä yhdestä lisäristä, mutta näillä mennään...

GOTY-painos siis vihdoin tulossa jossain vaiheessa. Ja voin ostaa pelin. Ja pelata sitä viimeistään vanhainkodissa.

Cobrettia kompaten ;D....tosiaan tuliha tuota heti julkaisun jälkeen pelattua, mutta toisin kuin Morrowind ja Oblivion, ei Skyrim onnistunut addiktoimaan ja peli jäikin melko nopeasti kesken. GOTY-version myötä voisi pelille kuitenkin antaa vielä toisen mahdollisuuden sitten joskus.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi