Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Sonic Generations 3DS:lle eri kenttineen marraskuussa

Sega on vahvistanut Sonic Generations -pelin ilmestyvän myös Nintendon kolmiulotteista grafiikkaa näyttävälle käsikonsolille marraskuun aikana. Käsikonsoliversiosta löytyy vain tätä versiota varten suunniteltuja kenttiä ja StreetPass-ominaisuuksia.

Pelaajien on mahdollista vastaanottaa uutta pelattavaa ja muuta bonussisältöä StreetPass-toiminnon avulla. Näin muita 3DS-konsoleita kohdattaessa aukeaisi käyttöön lisää sisältöä. Segan promotekstin mukaan Sonicin pelimaailmaan pääsee tutustumaan kokonaan uudella tavalla nimikkeen kaksinpelimoodin avustuksella. Tarkempaa kuvausta pelimuodon sisällöstä ei ole selvillä.

Sonic-hurjastelu sijoittuu kolmeen eri sinisen siilin aikakauteen, jotka ovat ennakkotietojen mukaan Classic, Dreamcast ja Modern. Pelin tarina valjastaa nyky-Sonicin liittoutumaan menneisyyden minänsä kanssa kukistaakseen vielä nimeämättömän vihollisen.

Tarkkaa julkaisupäivää Euroopassa ei vielä kerrottu. Sinisen siilin merkkivuotta juhlistava nimike ilmestyy 3DS:n lisäksi Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle. Lisätietoa pelistä saataneen ensi viikon E3-messuilta.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi