Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Päivitys: Sega julkaisi Sonic Forcesin tiimoilta myös varsin eeppisissä tunnelmissa liikahtelevan trailerin. Alla myös parempilaatuinen versio alkuperäisestä pelivideosta.

Alkuperäinen uutinen: Sega rupatteli eilen South By Southwest -paneelissaan peräti kahden uuden Sonic-pelinsä tiimoilta. Retrohenkistä Sonic Maniaa joudutaan odottelemaan kesään saakka, ja aiemmin Project Sonicina tunnettu seikkailu on tätä nykyä nimeltään Sonic Forces.

Mega Drive -tasoloikintojen henkeä huokuva Sonic Mania esittäytyi samaisessa tapahtumassa tuoreen pelikuvavideon kera. Upouusi Flying Battery Zone tuntuisi olevan teemojensa puolesta klassisten Wing Fortress Zonen ja Metropolis Zonen yhdistelmä.

Sonic Mania julkaistaan kesällä PC:lle, Xbox Onelle, PlayStation 4:lle sekä Switchille.

Sonic Forces taas oli näytillä vauhdikkaan pelikuvavideon voimin. Uudella Hedgehog Engine 2 -pelimoottorilla rullaava seikkailu on hakenut inspiraatiot lukuisista eri Sonic-aikakausista. Videolla nähtävä modernimpi näkemys on saanut kylkeensä Classic Sonic -alueita ja vielä julkistamattoman hahmon tähdittämiä kenttiä.

Sonic Forces on tekemässä tuloaan loppuvuodesta PC:lle, Xbox Onelle, PlayStation 4:lle sekä Switchille. Hyvälaatuisempaa videota on luvassa myöhemmin perjantaina.

Kirjaudu kommentoidaksesi