Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Sony esitteli PlayStation 4:n

New Yorkissa järjestetyssä PlayStation Meeting tapahtumassa Sony esitteli odotetun PlayStation 4:n.

Laitteesta löytyy kahdeksan gigaa RAM-muistia, mikä mahdollistaa mm. pelin jatkamisen suoraan samasta kohdasta, kun konsolin käynnistää uudelleen. Luvassa on myös mahdollisuus aloittaa pelin pelaaminen, kun sitä vielä ladataan verkosta konsolille.

Uudessa DualShock 4 -ohjaimessa on parannetut liipaisimet, tatit ja tärinätoiminto sekä kuulokeliitäntä. Siitä löytyy myös pieni kosketustaso sekä liikkeentunnistus, jonka seurana on kamera, joka tunnistaa liikeen myös syvyyssuunnassa.

Sosiaalisuus on vahvasti mukana uusissa verkkopalveluissa ja esimerkiksi kaverin pelisuoritusta voi seurata verkon yli. Pelivideoiden ja -kuvien jakaminen on tehty helpoksi ohjeimen Share-napilla. Verkkopalvelu voi myös oppia pelaajn mieltymyksiä ja ladata makua vastaavia pelejä valmiiksi konsolille.

Kaikkien aikaisempien PlayStation-kotikonsolien pelit on tarkoitus tuoda pelattavaksi PlayStation Cloud -palvelun kautta.

Itse konsolia ei vielä nähty, mutta julkaisua luvattiin ensi jouluksi.

Peleistä esiteltiin Killzone: Shadow Fall, DriveClub (MotorStormin tekijöiltä), inFamous: Second Son sekä Braid-kehittäjä Jonathan Blown The Witness, joka nähdään ensimmäisenä PS4:llä.

Quantic Dream (Heavy Rain) ei esitellyt uutta peliä, vaan uutta pelimoottoriaan, jolla voidaan luoda aikaisempaa realistisempia kasvoanimaatioita. LittleBigPlanetista tuttu Media Molecule puolestaan esitteli Move-ohjaimen uusia mahdollisuuksia PS4:llä.

Uutta pelimoottoria esitteli myös Capcom, mutta lyhyesti esiteltiin myös uutta peliä, jonka työnimenä on Deep Down. Square Enix näytti videolta, mihin pyrkivät uudella konsolilla ja lupasi tuoda E3-messuille näytille uuden Final Fantasyn.

Ubisoftilta näytettiin uutta kuvaa viime E3-messuilla paljastetusta Watch Dogs -pelistä. Hiukan yllättäen paikalla oli Blizzard, joka paljasti Diablo III:n saapuvan PS4:n lisäksi myös PS3:lle.

Xboxin Halo-sarjasta tuttu Bungie on nyt yhteistyössä Activisionin kanssa ja studion tuleva Destiny -sci-fi-räiskintä nähdään PlayStation 4:llä sekä PS3:lla. Vahvasti verkkopainotteiseen peliin on luvassa myös yksinoikeussisältöä,

Ohessa vielä tilaisuudessa esitellyn Killzone: Shadow Fallin pelivideo:

Galleria: 

Kommentit

Joko voi mennä jonottamaan....?

Mene ihmeessä :-)

saiskohan tähän cromen netti selainta kun muistii olis nyt tarpeeksi

Aikalailla huhujenmukainen pakettihan sieltä paljastettiin. Ohjain näyttää saaneen hieman lisää painoa ja tukevuutta, vaikuttaa hyvältä. Hyvillä mielin odotellaan että me eurooppalaiset saadaan viimeisenä tämäkin konsoli :)

Day One.

Deep Down vaikutti oikein mielenkiintoiselta.

Vai että jouluksi... Kääk! Odotteluksihan se perkules meni. :)

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi