Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Sony ja Microsoft pitävät pelien hinnat ennallaan

Uuden konsolisukupolven saapuessa on normaalisti saatu tottua siihen, että samalla pelien hintaa hivutetaan hiukan ylöspäin.

Tällä kertaa Sony ja Microsoft kuitenkin vakuuttavat, että PlayStation 4:n ja Xbox Onen pelien hinnoittelu pysyy nykyisellä tasolla.

Tämä koskee kuitenkin vain yhtiöiden omia julkaisuja, eivätkä muut pelifirmat ole vielä vahvistaneet suunnitelmiaan. Luultavaa kuitenkin on, että ne seuraavat esimerkkiä ja kyllähän Suomessa vallalla oleva 70 euron markettihinta uutuuspelille onkin jo monen pelaajan kukkaron kipurajoilla.

Galleria: 

Kommentit

Harvoin ne hinnat ovat suoraan sukupolven vaihdoksessa nousseet, vaan enintään muiden tekijöiden vuoksi osalla valmistajista.

SNES/MegaDrive -> PS1/Saturn: hinnat laskivat CD-teknologian ansiosta. N64:n pelien hinnat nousivat kasettiteknologian vuoksi.
PS1 -> PS2/Xbox/Cube: hintataso pysyi samansuuruisena. Tietenkin PS1:llä oli siinä vaiheessa enemmän halpis- ja budjettipelejä, mutta toisaalta myös kalliita julkaisuja kuten Final Fantasy IX.
PS2 -> Wii: hintataso pysyi samansuuruisena. PS360:n pelien hinnat nousivat HD-teknologian vuoksi.

Wii U:lla samaten hinnat nousivat Wii-tasosta HD-siirtymän vuoksi, mutta alkaneessakin sukupolvessa nähdään jo halvempihintaisia uusia julkaisuja, kuten Game & Wario ja New Super Luigi U -lisälevy.

tulisko vihdoinkin storeen kilpailukykyiset hinnat?

No onko ne hinnat sitä tämän konsoligeneraation alun tasoa eli 69.99 vai tätä myöhempää missä pelit vaikuttaisivat olevan 59.99 jo julkaisusta.

Ea pelit kivijalka kaupassa 45e julkistuspäivänä psn storessa 70 e

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi