Sony maksoi pelistudiosta 23 miljoonaa euroa

Liverpool Daily Post tietää kertoa, että Sony maksoi viime kuussa ostamastaan Evolution Studiosista 23 miljoonaa euroa.

WRC-pelejä ja MotorStorm-romurällästelyn kehittäneen studion mukana Sonylle siirtyi myös Bigbig Studios, joka on kehittänyt mm. Pursuit Force -sarjaa PSP:lle.

Evolutionin perustivat vuonna 1999 Martin Kenwright ja Ian Hetherington. 75 prosenttia studion osakkeista omistanut Kenwright nettosi kaupasta siis yli 17 miljoonaa euroa ja valtaosaa lopuista osakkeista hallinnut Hetheringtonkin sai mukavasti taskurahaa. Hetheringtonin aikoinaan perustama Psygnosis siirtyi myös aikoinaan Sonyn omistukseen ja tunnetaan nykyisin Studio Liverpoolina.

Evolution työskentelee tällä hetkellä MotorStormin ladattavan lisämateriaalin sekä jatko-osan parissa ja Bigbig viimeistelee Pursuit Force: Extreme Justice -peliä PSP:lle.

Galleria: 

Kommentit

Aah, good ol' Psygnosis...

Tuli hirveä hinku pelata Obliteratoria ja Shadow of the Beastia :P

Sorry off-topic.

Uuh, Shadow of the Beast 3:n musat... tulipa mokomaa hakattua viimeksi PSP:llä, amiga emun kautta :D

Kunpa Psygnosis tekisi vielä kunnon pelejä nykyäänkin.
David Whittaker on muuttanut musiikkityyliään kanssa niistä ajoista.
Miksei kaikki ole niinkuin ennen :(

Jos sieltä tulisi seuraavalla kerralla jopa valmis peli.

ihan vitsirahaa noi formuloitten sadan miljoonan sakot peleihin verratuna. sonyhan makso jotai 200milj tai jotai tärinöistäki.

Motorstorm on laatu peli vaikka sisällöltään hieman vajaa, mutta jostain tarvitsee aloittaa. Motorstorm2:sta odotetaan jo ja kenties niitä maksu kortteja että saisi edes nuo radat ostettua...

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi