PlayStation 5:n ulkomuoto on tarkoituksellisesti "rohkea ja uskalias", kertoo Sony Interactive Entertainmentin johtomies Jim Ryan.

Ryanin mukaan PlayStation 5:n epätavanomainen muotoilu luotiin näyttämään hyvältä osana kodin oleskelutilaa. Sony halusi luoda jotain, jonka suunta on eteenpäin ja tulevaisuuteen, selkeästi 2020-lukua. Ryan myös painottaa valko-mustan värimaailman olevan julkaisuasu, joten muut värivaihtoehdot eivät ole poissuljettuja.

Eilinen PlayStation 5 -tapahtuma esitteli pelien lisäksi konsolin ulkonäön, mutta ei laitteen hintatietoja. Ryan lohduttaa kuitenkin, että pelaamisella on yleisesti ottaen suhteellisen hyvät mahdollisuudet vastata taloudellisesti vaikeisiin aikoihin.

Esiteltyjen PS5-pelien suhteen Ryan mainitsee yksinoikeuspelien olevan luonnollisesti yksi ero Sonyn konsolin ja kilpailijoiden välillä. Hän korostaa kuitenkin laadun tärkeyttä yksinoikeuden yli.

Kommentit

Kodin alttari lähtee muutenkin tässä päivitykseen ja nyt sitä suuremmalla syyllä kun saadaan designia konsolin muodossa.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi