Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Sonylle miljardin dollarin haaste Kanadasta

Torontolainen lakifirma on nostanut Sonya vastaan joukkokanteen, jossa vaadiltaan miljardin Kanadan dollarin eli noin 700 miljoonan euron korvauksia PlayStation Networkin käyttökatkosta ja tietomurrosta.

Lakifirma nosti kanteen ontariolaisen 21-vuotiaan Natasha Maksimovicin puolesta, joka kertoi lausunnossaan olevansa raivoissaan tapauksesta.

– Jos et pysty luottamaan Sonyn kaltaiseen monikansalliseen yhtiöön henkilökohtaisten tietojesi suojauksessa, niin keneen oikein voit luottaa? Minusta vaikuttaa siltä, että Sony keskittyy enemmän peliensä kuin PlayStation-pelaajien suojaamiseen, Maksimovic kertoi.

Tarkkaa tietoa ei ole siitä, vaaditaanko korvaussummaa noin miljoonan kanadalaisen PSN-käyttäjän kokemien kärsimysten lievittämiseksi vai onko maailman noin 78 miljoonalla käyttäjällä mahdollisuus saada siivunsa potista.

Jo aikaisemmin Sonya vastaan ehdittiin nostaan joukkokanne Yhdysvalloissa, mutta siinä ei mainittu korvaussummaa.

Galleria: 

Kommentit

U want mirrion dorrars?

Juu u,näissä voi olla jo jonkun verran perääkin,sillä sony on paljastanut että se tiesi palvelunsa "aukoista" jo aiemmin.Paha juttu.

Mutta tuo rahamäärä on aika törkeän iso verrattuna siihen kuinka vähän noita kortin väärinkäyttöjä on tapahtunut.

Täytyy itsekin haastaa oikeuteen miljardista kaikki, joihin raivostuu. Ensi viikolla olen jo maailman rikkain mies.

^
Äläs puhu tuollaisia tai raivostun ja haastan sinutkin oikeuteen.

miljardi kanadan dollarii korvauksii per naama 1000M/78M=12 ja risat.dollareina eli euroina alle kybä, kauheen isot hillot tulos jos potti jaetaan kaikille käyttäjille :P

Uskomatonta paskaa. Kyl täytyy hattuu nostaa noille lakifirmoille ketkä yrittää tehä tiliä kaikenmaailman jutuilla.

se että sony hyvitää asiaikkaille on kyllä oikein mutta tämmöset jutut on vähän liikaa

Onnistuisko täällä lintukotossa haastaa laajakaista palveluntarjoaja parista miljuunasta jos ärsyttää . On nuo " aameriikkalaiset ja kaanatalaiset " huvittavia :) .

Haha!

No vähän epäilinkin että toi kuukauden +paketti ei taida tulla ihan riittämään texas bilille, eiks siel haasteta oikeutee jo pelkästä haastamisen ilosta muutenkin!

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi