Spawn ja Heihachi ensimmäistä kertaa samaan kehään

Soul Calibur -sarjan toinen osa julkaistiin alunperin PlayStation 2:lle, Xboxille sekä GameCubelle likimain tasan kymmenen vuotta sitten. Nyt  Namco Bandai on tuomassa pelistä hd-päivitetyn version nykykonsoleiden kauppapaikoille.

Alkuperäisessä Soul Calibur II:ssa erikoisuutena oli alustakohtaiset erikoishahmot. PS2:lle turpakäräjiin heitettiin mukaan Heihachi Tekken-sarjasta. Xboxin repertuaaria kaunisti Todd McFarlanen suunnittelema, sarjakuvista tuttu Spawn. GameCubella taas valloitti Nintendon ikoninen sankari Link.

Ajat muuttuvat, niin myös yksinoikeussopimukset. Soul Calibur II:n uusittu versio marssittaa nimittäin kehään niin Heihachi Mishiman kuin Spawninkin, jopa yhtä aikaa. Vihreänuttuista Linkiä ei sopimussyistä luonnollisesti Microsoftin ja Sonyn konsoleilla nähdä edelleenkään. Lisäksi Soul Calibur II HD Onlineen on lisätty ajan hengen mukainen verkkopelimahdollisuus.

Soul Calibur II HD Online saapuu Live Marketplacelle sekä PlayStation Networkiin syksyn mittaan.

Galleria: 

Kommentit

Spawn vie!

^ Spawn ei vie Heihachin käsittelyn jälkeen edes keräilyeriä.

Voisi kyllä meille Wii U:n omistajareppanoille tulla myös jossa saataisiin Link mukaan riehaan :/

^ Link veisi!

Mutta in the meantime Spawn vie!

Spawn oli hahmona ihan passeli Soul Calibur -maailmaan ja oli mainiosti tasapainotettu mukaan. Heihachi oli vaan heihachi tekkeneistä. Ja kaikkihan tietää että Tekkenit on yks turhimmista tappelupelisarjoista koskaan. Siksi siis: Spawn vie!

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi