David Cagen luotsaaman Quantic Dreamin debyyttipeli julkaistiin vuosituhannen vaihteessa. Omikron: The Nomad Soul -seikkailun kirkkaimpana tähtenä loisti pääasiassa muusikkona uraansa luonut David Bowie. Nyt miehen roolisuoritusta pääsee ihailemaan maksutta.

David Bowiella oli sanansa sanottavana myös Omikronin tarinan ja pelisuunnittelun suhteen. Mies itse on bongattavissa matkan varrella kahdessa eri roolissa, ja mukaan on saatu lopulta Hours-levylle saakka päätyneitä kappaleita. Omikron: The Nomad Soul julkaistiin alun perin PC:lle vuonna 1999, Sega Dreamcastille vuotta myöhemmin. Peliä kehitettiin aktiivisesti myös PlayStationille, joskin julkaisu päätettiin peruuttaa vain hieman ennen urakan valmistumista.

60-luvulta saakka vaikuttanut David Bowie menehtyi syöpään 69 vuoden iässä tammikuun 10. päivä. Laajan tuotannon tunnetuimpia helmiä ovat esimerkiksi Starman, Space Oddity, Life On Mars? sekä Ziggy Stardust. Bowien viimeiseksi jäänyt levy Blackstar julkaistiin vain päiviä ennen artistin kuolemaa.

Omikron: The Nomad Soulin PC-version voi asettaa lataukseen Square Enixin verkkokaupasta.

Bowien poika Duncan Jones viimeistelee paraikaa Warcraft-aiheista elokuvaansa. Warcraft: The Beginning nähdään valkokankailla kesäkuun 10. päivä.

 

Kirjaudu kommentoidaksesi