Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Viime marraskuussa pelimaailmaa kuohuttanut Star Wars Battlefront II saa kauan odotetun kehitysjärjestelmän päivityksen 21. maaliskuuta, ilmoittivat Electronic Arts ja DICE tänään räiskintänsä verkkosivuilla.

Muutoksen myötä pelillisiin ominaisuuksiin vaikuttavia esineitä voi ansaita vain pelaamalla. Räiskiminen kerryttää kullekin hahmoluokalle, sankarihahmolle ja kulkuneuvolle kokemustasoja, joiden saavuttamisesta palkitaan taitopisteillä. Ansaitsemiaan pisteitä voi käyttää vapaasti joko Star Cardien avaamiseen tai päivittämiseen. Aiemmin järjestelmä perustui sattumanvaraisia esineitä sisältäneiden laatikoiden avaamiseen.

Pahamaineiset rasiat pysyvät yhä mukana kuvioissa, mutta ne sisältävät jatkossa vain kosmeettisia esineitä. Laatikoita ei voi myöskään enää ostaa erikseen, vaan ne ansaitaan haasteita suorittamalla ja päivittäin peliin kirjautumalla.

Oikeaa valuuttaa saa vielä halutessaan käyttää vaihtoehtoisiin hahmomalleihin, jotka tuodaan myyntiin huhtikuussa.

Star Wars Battlefront II on saatavilla Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja PC:lle. Kohuräiskintä sai KonsoliFINin taannoisessa arviossa kolme tähteä.

Kirjaudu kommentoidaksesi