Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Star Wars Battlefrontin viimeisen laajennusosan julkaisupäivä on 7. joulukuuta. Rogue One: Scarif keskittyy Star Warsin viimeisiin tapahtumiin ja osuu sopivasti Battlefrontin vuosijuhlaan. Star Wars Rogue One -elokuva saapuu ensi-iltaan Suomessa 14. joulukuuta.

Rogue One: Scarif sisältää muun muassa neljä uutta karttaa, jotka sijoittuvat trooppiseen metsään. Mukaan on lykätty myös kaksi uutta pelattavaa hahmoa. Sankarit ovat Jyn Erso ja Orson Krennic. Näiden lisäksi 6. joulukuuta saapuu ilmaiseksi ladattava Rogue One: X-Wing VR Mission, joka soveltuu ainoastaan PSVR:llä kokeiltavaksi. Virtuaalilaseille tarkoitetussa lisäosassa päästään pilotiksi X-Wing koneen ohjaimiin.

Uusimman lisäosan voi ostaa erikseen tai sen saa hankkimalla Star Wars Battlefront Ultimate Editionin. Kokoelma sisältää esimerkiksi kaikki vanhat laajennukset.

Ensimmäisen syntymäpäivän kunniaksi EA tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden pelata aikaisemmin ilmestyneitä laajennuksia ilmaiseksi tästä päivästä aina 20. marraskuuta saakka. Aikaisemmin saapuneet osat ovat Outer Rim, Bespin ja Death Star.

Kirjaudu kommentoidaksesi