Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy julkaistiin Nintendo Switchillä ja PlayStation 4:lla. Perässä seuraa Star Wars Episode I: Racer.

Ensimmäisen persoonan taistelupeli Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy julkaistiin vuonna 2003 PC:lle ja Xboxille. Raven Softwaren kehittämä peli sai Aspyrin käsittelyssä päivityksen ohjaintoimintoihin, ja se julkaistiin nyt sekä Switchillä että PS4:lla, joka sai myös trophy-tuen. Tässä Jedi Knight -sarjan kolmannessa osassa kehitetään jedivoimia Kyle Katarnin oppilaana. Yksinpelin lisäksi valomiekoilla pääsee sohimaan verkkomoninpelissä.

LucasArtsin vuonna 1999 julkaisema rakettiralli Star Wars Episode I: Racer on myös tulossa uusille alustoille. Aspyr on päivittänyt tämänkin Tähtien sota -mittelön ohjaintoiminnot tukemaan siirtymää. Star Wars Episode I: Racerissa kilpaillaan Tähtien sota: Episodi I – Pimeä uhka -elokuvassa ajettavissa rakettirekikisoissa. Mittaa nopeimmista rekikierroksista otetaan eri planeetoilla, kuten Tatooinella ja Ando Primella. Kisata voi kaikilla Episodi I:stä tutuilla hahmoilla. Jaetun ruudun moninpeli tekee kotikisoista astetta intensiivisemmät.

Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy julkaistiin Nintendo Switchillä ja PlayStation 4:lla 26. maaliskuuta. Star Wars Episode I: Racerin vastaavaa julkaisupäivää ei ole vielä ilmoitettu.


Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy


Star Wars Episode I: Racer

Kirjaudu kommentoidaksesi