Eric Barone, joka tunnetaan myös nimellä ConcernedApe, on amerikkalainen pelinkehittäjä suursuosion keränneen Stardew Valley -pelin takaa. Viime yönä Barone esitteli kaikelle kansalle uuden pelinsä, joka keskittyy trailerin perusteella seikkailemiseen ja suklaaseen.

Nimen ConcernedApe's Haunted Chocolatier saanut nimike on kehitteillä, mutta valmista ei parane odottaa vielä aikoihin. Pelin kotisivulla kerrotaan, että nimikkeen perusasiat ovat vielä työn alla, minkä jälkeen tekemistään odottavat kaikki se, joka tuo pelin todella eloon.

"Stardew Valleyssä painopiste oli nöyrempi: maan antimilla eläminen, ruoan kasvattaminen ja yhteydenpito ympäröiviin ihmisiin ja luontoon. Seuraavalla pelilläni haluan kuitenkin tutkia fantastisempia mahdollisuuksia... kokemuksia, jotka vievät tavanomaisen ulkopuolelle. Tässä kohdin maaginen kummitteleva aavesuklaa astuu kuvaan", kirjoittaa Barone pelin kotisivulla.

"Vaikka kokoamani video saattaa näyttää siltä, että peli on kehittyneessä vaiheessa, on vielä paljon tehtävää", kuuluu puolestaan teksti, joka viittaa oheiseen traileriin.

Peliä kehitellään tällä hetkellä PC:lle, mutta myös muut alustat ovat kaavailujen mukaan suunnitelmissa.

Kirjaudu kommentoidaksesi

Henkilö: