Stealth Bastard Vitalle ja PS3:lle kesällä (päivitetty)

Brittiläinen indie-pelitalo Curve Studios tuo PC:lta tutun Stealth Bastardin Sonyn alustoille. Kyseessä on kahdeksankymmenen kentän verran hiipimistä, puzzleilua ja tasohyppelyä yhdistävä peli. Omien kenttien luominen on myös mahdollista mukana tulevalla kenttäeditorilla.

Stealth Bastardin nimi ei tule kuitenkaan säilymään samana Sonyn alustoilla, vaan uutta nimeä etsitään kilpailun kautta. Nykyinen nimi on Curve Studiosin mukaan liian karkea Sonylle. Kilpailu päättyy 14.4. ja siihen voi osallistua täällä.

Stealth Bastard julkaistaan PS Storessa Cross-Buy-pelinä Vitalle ja PlayStation 3:lle tulevana kesänä.

Päivitys: Stealth Bastard, Sonyn alustoilla nimeltään Stealth Inc. – A Clone in the Dark, saapuu PS Storeen heinäkuun 24. päivä. Lähde: Joystiq

Galleria: 

Kommentit

"We want to rename Stealth B**tard to something less profane… it’s just too rude!"

Jokseenkin huvittavaa. Ilmeisesti Whore of the Orientia sitten tuskin nähdään myöskään Sonyn alustoilla jos nyt yleensä tulee tuolla nimellä pysymään millään alustalla ja jotenkin maagisesti saavat siihen lisärahoitusta :-p

Mukavaa saada taas lisää mielenkiintoiselta vaikuttavaa pelimatskua Vitalle.

Tuo nimikammo huvittaa meikäläistäkin. :D Mistä lähtien sana "bastard" on ollut jotenkin niin järkyttävä, että se on pitänyt ihan Sonyn vaatimuksesta mennä vaihtamaan.

Uusi nimi ei pahemmin erotu massasta, toisin kuin vanha, joka oli mielestäni hauska.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi