Steam game festival: Spring edition

Steamin keväiset pelifestivaalit starttaavat tänään

Tämän vuoden GDC-messujen peruuntuminen oli ikävä isku indie-pelien tuottajille. Tapahtumassa oli muun muassa tarkoitus esitellä lukuisia uusia ja tulevia indie-projekteja.

Nyt videopelijournalisti Geoff Keighley ja Steam ovat yhdessä päättäneet järjestää ylimääräisen Steam Game Festival: Spring Editionin, jossa nämä projektit pääsevät ansaitsemaansa valokeilaan. Yllätystapahtuma alkaa tänään 18.3 klo 19 Suomen aikaa.

Steamin ensimmäiset pelifestarit järjestettiin viime joulukuussa. Tapahtuma antoi pelaajille mahdollisuuden kokeilla noin tusinaa indie-uutuusdemoa rajoitetun ajan ilmaiseksi kotoaan käsin. Tänään starttaava tapahtuman keväinen versio tulee olemaan paljon laajempi. Tapahtuman ajan pelaajat pääsevät Steamin kautta käsiksi yli neljäänkymmeneen uutuusdemoon.

Tapahtuma on myös jouluista versiota pidempi. Jouluna demot olivat pelattavissa vain 48 tuntia, mutta nyt pelaajilla on aikaa uutuuksien testaamiseen ensi maanantaihin iltaseitsemään saakka Suomen aikaa. Keighleyn ilmoituksen tapahtumasta löydät Twitteristä.

Kirjaudu kommentoidaksesi