Street Fighter x Tekken -mätkinnän 3DS-versio harkinnassa

Capcomin Street Fighter -mätkinnöistä vastaavan tiimin seuraava 3DS-peli on vielä auki. Tuottaja Yoshinori Onon mukaan pohdinnassa on tuoda kannettavalle konsolille joko Super Street Fighter IV: Arcade Edition tai vaihtoehtoisesti kotikonsoleille julkaistavan Street Fighter x Tekkenin kannettava versio.

Hiljattain julkaistussa haastattelussa Ono pohtii Capcomin seuraavaa 3DS-mätkintää. Ensimmäisenä vaihtoehtona on Super Street Fighter IV: Arcade Edition, joka tasapainottaa peliä ja lisää hahmokaartiin neljä uutta mätkijää. Toisena vaihtoehtona esitetty Street Fighter x Tekken yhdistää kahden eri tappelupelin maailmat yhteen ja samaan nimikkeeseen.

Ono kertoo, että Arcade Editionin julkaisua ajaisi hänen ja hänen tiiminsä menettelytapa, jonka mukaan julkaistulle tuotteelle pitää julkaista myös sen jatko-osa. Näin yleisöstä pidetään huolta ja varmistetaan, että sen tarpeet täytetään. "Emme halua vain julkaista peliä markkinoille ja juosta pois. Haluaisimme pitää yhteisön voimissaan, kommunikoida sen kanssa ja kuunnella heidän toiveitaan."

Super Street Fighter IV: 3D Edition oli yksi Nintendon 3DS-käsikonsolin julkaisupeleistä.

Galleria: 

Kommentit

SFxTK vaan ketju-komboineen (automaattisesti hauskempaa kuin SF4) joukkuepohjaisine matseineen, SSF4 Yun Editiota näkee tarpeeksi muualla. =)

Saisivat vielä hioo peliä kunnolla ennen kuin edes miettii porttaamista käsikonsolille. Vielä tässä vaiheessa se näyttää todella raakileelta huonoine animaatioineen ja suoraan SF4:sta kopsitut modellit eivät auta yhtään. Toivottovasti peli muuten tulee olemaan kunnossa, mutta tällä hetkellä näyttää heikolta. Tuntuu, että eivät tiedä oikein mitä haluavat peliltä.

Ja Muggshotter vähän makuasia tuokin, itse en pidä ketju-komboja hauskempana vaan päinvastoin, kun eivät vaadi yhtää skilliä eikä siitä saa mitään saavuttamisen fiiliksiä. Pitkä kombo tiukkine ajotuksineen kovassa paikassa on just helmi.

SF puoleltahan tuo roster on lähes SF4 kopio (toistaiseksi). Samanlaiset hahmomallinnukset on täysin ymmärrettävää. =P

Juuh, makuasiahan tuo ketjukombot vs. linkit on. Ketjukombot tosin mielestäni antavat enemmän tilaa erilaisten combojen tekoon sen sijaan että teen sukelluspotkun (hassu käännös divekickistä, myönnetään) ja kymmenen kyyryjabia jotta saan mashattua shoryut sisään. Ehkä olen hieman pullamössökin tässä kohtaa, mutta erilaiset chain combot on hauskempaa nakata sisään.

Ei minulla mitään varsinaista saavuttamisen fiilistä välttämättä tule jostain kombosta mutta mielummin keskityn yleiseen kenttäpeluuseen kuin siihen että saan yhden kombon tehtyä ensin älytettyä vastustajani syömään sellaista. ^_^ Tiedän kuitenkin mitä ajat takaa tuolla kombolla kovassa paikassa.

Mielestäni saavutuksen tunne pitäisi tulla vasta ottelun lopussa oltuaan hyvä koko matsin, ei yhden kombon ajan... Mutta mielipiteensä itse kullakin. (y)

Toivotaan nyt ettei hahmovalikoimaa täysin kusta. SFn Alex ja Kekkenin Jin ja saan tästä cross-overista sen mitä vain tästä voi saada.

SFXT näyttää kyllä suht tönköltä, mutta kuulemma sitä on hauska pelata.

Taas on muuten liikaa tappelupelejä tulossa: Skullgirls, UMVC3, SFXT, 3SOE, Tekken Tag 2, AE 2012 ja Soul Calibur 5 (joo valitan niiden määrästä aina)

Toivottavasti joka pelille riittää pelaajia, etenki Marvelille. Marvel 3DS:ssälle?

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi