Suosittu Cave Story matkalla 3DS:lle

Kehuja kerännyt Cave Story tulee löytämään tiensä Nintendon 3DS-käsikonsolille. Kyseessä ei ole suora käännös, vaan pelintekijä Daisuke Amaya kertoo Gamesradarin haastattelussa 3DS-version olevan täysimittainen remake-versio alkuperäisestä pelistä, johon on lisätty uutta sisältöä, hahmomalleja ja 3D-grafiikka.

"Erona alkuperäisen Cave Storyn ja Cave Story 3D:n välillä on, että pelialueet tulevat olemaan kolmiulotteisia, mutta pidämme pelin alkuperäisen tyylin, mikä on sivusuunnassa liikkuva 2D-toimintapeli."

Pelisarjan musiikeista vastaava Tyrone Rodriguez kertoi, että 3DS-version musiikkeja varten käytetään ulkopuolista säveltäjää, jonka nimi tullaan paljastamaan myöhempänä ajankohtana.

Haastattelun lopuksi Amayalta kysyttiin hänen haluistaan julkaista tulevaisuudessa jatkoa menestyspelille.

"Nyt on kulunut 10 vuotta siitä, kun alkuperäinen Cave Story julkaistiin, joten olen nyt ajatellut, että ehkä on aika alkaa miettiä jatko-osaa Cave Storylle. On erittäin hyvä mahdollisuus, että tulemme näkemään jatko-osan."

Tarkkaa julkaisuaikaa 3DS:n Cave Storylle ei vielä kerrottu, mutta kyseessä ei tule olemaan digitaalisena latauspalveluiden kautta jaettava peli, vaan kauppojen hyllyille asti julkaistava tuote. Koko haastattelun pääsee lukemaan lähdelinkistä.

Galleria: 

Kommentit

Hui minkä näköinen! Parhautta! Mutta musiikkia ei tarvitse muuttaa, Wii-versionkin uusi soundtrack kalpenee täysin orkkikselle.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi