Suosittu Fortnite-striimaaja FaZe Jarvis on Fortnite-pelinsä pelannut.

Jarvisin äskettäinen striimi esitteli avoimesti tähtäysbotin käyttöä ja sen hyötyjä Fornite-käytössä. Kyseinen huijauskeino paransi pelaajan osumatarkkuutta huomattavan paljon, sillä laakit löysivät kohteensa jopa huomattavan kaukaa.

Metodia esittelevä video on poistettu Jarvisin Youtube-tililtä, mutta se on katsottavissa toisten kanavien kautta. Alla kyseinen klippi Fornite Arean kautta.

Jarvisin yllätykseksi pelin kehittänyt Epic Games ei pitänyt striimaajan sisällöstä, vaan tuloksena oli ikuinen banni Fortniten nettikarkeloihin.

"Meillä on nollatoleranssikäytäntö huijausohjelmien käyttöön" kuului kommentti studion suunnasta. "Kun ihmiset käyttävät tähtäysbotteja tai muita huijausteknologioita saadaksen epäreilun edun, he pilaavat pelin muilta reilusti pelaavilta."

Yli kaksi miljoonaa Youtube-seuraajaa haalinut striimaaja julkaisi klipin, jossa hän kommentoi bannivasaran heilumista. "On selvää, että tein massiivisen virheen. En koskaan ajattelisi tekeväni mitään tällaista uudestaan." toteaa Jarvis tuoreimmalla videollaan, jossa hän purskahtaa itkuun.

Katumusta täynnä oleva liikkuva kuva on katsottavissa alta.

Kirjaudu kommentoidaksesi