Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Räyhä-Ralf (englanniksi Wreck-It Ralph) ei ole vielä edes saapunut suomalaisleffateattereihin, mutta ilmassa on jo ollut puhetta elokuvan jatko-osasta. Mitään ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta filmin ohjaaja Rich Moorella on jo ajatuksia sisällyttää Super Mario mahdolliseen jatko-osaan.

Uutuusfilmissä ei tavata Mariota, vaikka putkimiehen arkkivihollisen virkaa tekevä Bowser valkokankaalla tavataankin. Nintendon maskotin esiintyminen seikkailussa ei kuitenkaan ollut kiinni tekijöiden halusta ympätä putkimies mukaan animaatioon.

"Tarinaa kehitellessäni pyrin jatkuvasti löytämään täydellisen tilanteen tai kohtauksen, johon Marion olisi voinut sisällyttää." Moore kertoo. Hän jatkaa, että viiksekkään pelisankarin kohtauksen olisi pitänyt tuntua luonnolliselta, ja että kohtaus olisi tehty hahmoa ajatellen, mutta sopivaa tilannetta ei ohjaajamiehen mukaan kuitenkaan koskaan löydetty. "Jos meitä lykästää ja saamme tehdä jatko-osan, niin luomme täydellisen kohtauksen Mariota varten." Moore lupailee.

Räyhä-Ralfin juoni pyörii pahiksen elämään kyllästyneen kolikkopelihahmon ympärillä. Videopelinsä pelanneet tunnistavat valkokankaalta useita tuttuja hahmoja Bowserin lisäksi, sillä rainassa tavataan muun muassa Sonic-siili, M. Bison sekä Zangief Street Fighteristä, sekä Clyde-kummitus Pac-Manin maailmasta.

Ralfin seikkailut videopelimaailmassa saapuvat kotimaisiin teattereihin tämän viikon perjantaina.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi