Kun Minecraft julkaistiin viime vuonna Wii U:lle, lupailivat Nintendo, Mojang ja Microsoft tälle versiolle yksinoikeudella julkaistavaa sisältöä. Nyt tästä paketista on tarjolla reilusti tietoa, joka lupailee Super Marion saapuvan osaksi palikkapeliä.

The Super Mario Mash-Up Pack -nimen saanut paketti tuo pelaajien ulottuville 40 hahmon ulkoasua aina Mariosta ja Wariosta jokaiseen Koopalings-pahikseen. Lisäksi tarjolla on 15 sävellystä Super Mario 64 -pelistä sekä reilusti esineitä ja tekstuureja. Ihmeteltäväksi tuodaan myös valmiiksi rakennettuja Mario-maailmoja. Tarkemman kuvan kokonaisuudesta saa ylempää löytyvän trailerin avulla.

Putkimiesten ja kumppanien kokonaisuus saapuu Wii U:lle päivämäärällä 18.5. Paketti on Minecraft: Wii U Editionin omistajille täysin ilmainen ja se ilmestyy osaksi peliä päivityksen muodossa.

Kun Minecraft: Wii U Edition saapuu myyntiin Yhdysvalloissa fyysisenä pelilevynä, on Mario-sisältö jo valmiiksi mukana. Uutisen kirjoitushetkellä ei ole tietoa pelin levyversion saapumisesta Eurooppaan.

Kirjaudu kommentoidaksesi