Tämän päivän Super Smash Bros. Ultimate -mätkintään keskittynyt Nintendo Direct -presentaatio oli täynnä tavaraa. Esitteillä oli viisi uutta hahmoa sekä tietoa pelin massiivisesta kenttä- ja musiikkimäärästä.

Ensimmäisinä uusina hahmoina nimikkeeseen esiteltiin samanlaisilla liikearsenaaleilla liikkeellä olevat Simon Belmont sekä Richter Belmont Castlevania-sarjasta.

Seuraavaksi hahmokavalkadiin lisättiin alkuperäisten hahmojen eräänlaisina klooneina toimivat Metroid-sarjan Dark Samus sekä Fire Emblem -nimikkeistä tuttu Chrom.

Aivan presentaation lopussa vahvistuksensa sai Donkey Kong Country -pahiksena toimineen K. Rool -körmyn hyppääminen mukaan taistoon.

Musiikkia nimikkeestä löytyy lähes tolkuton määrä, sillä voittofanfaareineen kaikkineen kuunneltavana on noin 900 sävellystä. Niistä riittää soitettavaa noin 28 tunniksi.

Kenttärintama on niin ikään kookas, sillä taistelutantereita on 103 kappaletta. Kaikista näistä on valittavissa myös Omega- ja Battlefield-versiot, joten kokonaismäärä on lopulta päälle 300.

Muita tiedonjyväsiä olivat muun muassa uudet taisteluissa mukana olevat Pokémonit ja Assist Trophy -hahmot. Jälkimmäisiin kuuluvat muun muassa omasta pelistään tuttu Shovel Knight sekä Monster Hunter -hirmu Rathalos.

Koko presentaation, joka alkaa Simon ja Richter Belmontin trailerilla, voi katsoa alta.

Kirjaudu kommentoidaksesi