Suzuki SX4 söi pari Xbox 360:aa

Ammattilaispelaaja Patrick Wyrick auttoi Suzukia suunnittelemaan hieman poikkeavan auton. Autonvalmistaja esitteli nimittäin LA Auto Show'ssa Suzuki SXboxin, johon on tavallisten tuunausten lisäksi istutettu peräti kaksi Xbox 360 -konsolia.

Ensimmäinen konsoli on yhdistetty projektoriin, jolla voi heijastaa pelikuvaa pystyyn nostettuun konepeltiin. Toinen taasen on kiinni etupenkkien selkämyksiin asetetuissa LCD-näytöissä. Lisäksi takakonttiin saa nousemaan esiin 30" taustaprojisiotelevision.

Langattomia ohjaimia autosta löytyy neljä, joista yksi upotettu komeasti rattiin. Pelikokemusta vauhdittavat monikaiutinjärjestelmä ja etupenkkeihin lisätyt voimanpalautustehosteet.

Galleria: 

Kommentit

SXboxin? Ei kyllä tule minulle mitään muuta mieleen kuin SuxBox :D

Onhan toi ihan tyylikkäästi rakenneltu.

Todella hieno ainakin sisältä, hienosti toi X0 konsoli sijoitettu tohon väliin ja noi LCD-näytötkin on todella hienosti tuolla ja toi ratti sitte, aika saamarin nätti, niin kuin sisältä kuin ulkoakin, näin jälkeen päin todella hienon näköinen.

Mahtais X0 aika äkkiä hajota tuolla kuumassa kotelossaan varsinkin jos autolla ajettaisiin ja se saisi bonuksena tärinää itseensä.

Mutta todella komea auto, eihän tuo ole tarkoituskaan kuin näyttää hyvälle.

Päällisin puolin ok mutta sisältä näyttää juuri siltä mikä todellisuudessa onkin: lelu.

Erriiittäin hyvin on Suzukin tehtaan poijaat ja tytöt tehnyt X360:n näkösen auton. Kunnon stailingia :D Paras keksintö meikäläisen mielestä on tuo konepelti/videotykki yhdistelmä. Pelailee siinä jotain autopeliä niin on vähän tunnelmaa ;)

Niin no eiköhän nämä kaikki "uber tuning" autot ole enemmän tai vähemmän leluja.

Taitaa konsolit olla boxien laadun tuntien entiset kun Suitsan perävalot katoaa horisonttiin. Siis jos erehtyy pelin liikkeessä käynnistämään...ehkä paikallaankin :D

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi