Take-Two paini itselleen WWE-lisenssin

Take-Two Interactive on haalinut itselleen aiemmin THQ:n omistaman World Wrestling Entertainment -lisenssin. Take-Two omistaa muun muassa Rockstar Gamesin sekä 2K Gamesin.

THQ julistautui jättivelkojen vuoksi konkurssiin vuoden 2012 marraskuussa ja firma huutokaupattiin paloina eniten tarjoaville. Osansa tästä saivat niin Sega, Crytek, Ubisoft kuin Koch Mediakin. Konsolifin uutisoi aiheesta tarkemmin viime tammikuussa.

Vuodesta 2000 saakka WWE-pelejä on liukuhihnalta kehittänyt japanilainen Yuke's. Yuke's jatkaa pelien kehittäjänä, ja sarja jatkunee normaaliin tapaan vuotuisena julkaisuna. Tämä siis mikäli Take-Two ei päätä tehdä radikaaleja muutoksia lisenssin suhteen.

Sarjan edellinen osa WWE'13 julkaistiin viime marraskuussa ja on keskinkertaisesta arvostelumenestyksestä huolimatta myynyt kohtuullisesti eritoten Amerikan mantereella.

Galleria: 

Kommentit

Äh, luulin jo että WWE pelien laatu vihdoin muuttuisi, mutta jos pelin kehitystä jatkaa vielä Yuke's, niin tuskin peli tulee paljon muuttumaan. Pelihän sinällään on ihan hyvä, mutta kehitystä ei juuri ole tapahtunut

Jooh, nämä Yuke:n painipelien matsit ovat nykyään enemmänkin quick time eventtejä kuin "oikeasti" ohjattavia otteluita.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi