Netflixin suursatsaus The Witcher on saapunut tänään suoratoistopalveluun, jakaen suuresti sekä kriitikoiden että myös jonkin verran perustallaajien mielipiteitä.

Arvosteluja ei ole toki tipahdellut linjoille vielä suuria määriä, mutta tätä kirjoittaessa kriitikkojen Metacritic-keskiarvo huitelee vain hieman 50 pisteen paremmalla puolella. Nihkein on Entertainment Weekly, kun taas esimerkiksi Paste Magazine ja TV Guide ovat sarjalle selkeästi suopeampia 80 pisteen hujakoille asettuvine arvosteluineen. Nähtäväksi jää, mille tasolle keskiarvo asettuu kunhan mielipiteitä tipahtelee linjoille lisää.

Fanit ovat sen sijaan liikkeellä selvästi positiivisemmin mielin, arvostelukeskiarvon ollessa tällä hetkellä varsin kunnioitettavat 8.1 pistettä. IMDB:ssä The Witcherin pistemäärä on vajaan 300 arvostelun jälkeen täydet 10/10.

Kahdeksan jaksoa kattava ensimmäinen kausi on katsottavissa vaikka heti. Toisen kauden tuotanto puolestaan nytkähtää käyntiin kevään mittaan.

Kommentit

Puolivälissä mennään ja jatkuvasti paranee! Ennakko-odotukset oli miinuksen puolella, mutta tämä on yllättäny todella positiivisesti. Ei ihan sitä, mitä odotin.

 

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi