Tänään on mielenkiintoinen päivä kaikille Super Smash Bros. Ultimate -peliä vartoville. Suomen aikaa kello 16 alkava Nintendo Direct -presentaatio esittelee kosolti lisätietoa tulevan mätkintätuotoksen sisällöstä. Smash Bros. -asian jälkeen on luvassa on livenä esitettävä Treehouse-segmentti, jossa pelataan lukuisia julkaisuaan odottavia Switch-nimikkeitä.

Videomateriaalia lupaillaan Directiin noin 40 minuutin verran. Odotettavissa on tietoa ainakin yhdestä nimikkeen pelimoodista sekä lopuista julkistamattomista hahmoista, joita on liikkunut huhuissa jo monen monta.

Viimeisimmät huhupuheet ovat olleen lisäämässä taistelijakatraaseen muun muassa Street Fighterista tutun Ken-mätkijän, Sonic-hahmo Shadowin sekä Banjo-Kazooie-kaksikon. Tänään nähdään kuinka väärässä nämä puheet ovat.

Itse Directin jälkeen alkavalle Treehouse-presentaatiolle ei ole kerrottu kestoa, mutta materiaalia on luvassa peleistä Super Smash Bros. Ultimate, Pokémon: Let's Go, Pikachu!, Pokémon: Let's Go, Eevee!, Yoshi’s Crafted World ja Diablo III: Eternal Edition.

Voit katsoa Directin joko alta tai Nintendon kotisivun kautta (klik).

Kirjaudu kommentoidaksesi