Toissayönä The Pokémon Company julkisti konferenssissaan kaksi uutta peliä sekä kaksi uutta sovellusta. Toinen näistä sovelluksista on Pokémon Sleep, joka seuraa untasi muuttaen sen uudenlaiseksi pelikokemukseksi.

Konferenssissa julkistettiin myös Pokemon Home, joka on sovellus Nintendo Switchille ja älypuhelimille. Pokémonien kotiin voi viedä taskuhirviöt Pokémon Go -mobiilipelistä, Let's Go: Pikachusta ja Eeveestä sekä Nintendo 3DS -monniseikkailuista ja Pokémon Bank-palvelusta. Taskuhirviöiden kokoontumispaikaksi kutsutusta sovelluksesta on myös mahdollista siirtää otukset tuleviin Pokémon Sword ja -Shield nimikkeisiin.

Nintendo Switchin Pokémon Sword ja -Shield -peleistä on tulossa oma Nintendo Direct -lähetys 5. kesäkuuta kello 16.00, jossa saamme odotetuista hirviöseikkailuista lisätietoa.

The Pokemon Company on myös työstämässä yhdessä Mario Kart Tour -studion kanssa Pokémon Masters -mobiilipeliä. Ken Sugimorin ideasta alkanut seikkailu vie pelaajat taisteluihin pelisarjasta tunnettujen pokemon-kouluttajien kanssa. Pokémon Masters on saatavilla iOS- ja Android-laitteille tänä vuonna.

Lähetyksessä ilmoitettiin myös Nintendo 3DS:n Detective Pikachun saavan jatko-osan Nintendo Switchille. Mitään julkaisupäivää tai pelikuvaa ei tulevasta julkaisusta nähty.

Toissailtaisen konferenssin voi katsoa kokonaisuudessaan alta.

Kirjaudu kommentoidaksesi