Team Ninjan ohjaaja Fumihiko Yasuda istahti alas haastattelun merkeissä.

The Gamer ja Video Games Chronicle haastattelivat Yasudaa tulevien projektien osalta kukin tahollaan. Jatko-osia ei ole herran mukaan tulossa lisää ennestään tuttuihin sarjoihin, vaikkakin hän tietää fanien kaipaavan uutta peliä esimerkiksi Ninja Gaiden -sarjaan. Tätä kuitenkin hankaloittaa se, että oikeudet sarjaan omistaa Koei Tecmo.

Yasuda kertoi haastattelussa, että studio haluaa keskittää kaiken huomion ja energian "uusien tekeleiden parissa työskentelemiseen". Team Ninja haluaa ottaa toistaiseksi etäisyyttä myös Nioh-sarjaan, mutta kolmas osa tulee kysymykseen siinä vaiheessa, kun kokemus ja taitotaso ovat korkeammalla tasolla. Studio haluaa varmistaa, että mahdollinen Nioh 3 ylittää sarjan aiemmat osat. Yasuda vahvisti myös, että sarjan seuraava peli ei tule liittymään paljon käytettyyn Sengoku-kauteen.

Vaikka uutta Ninja Gaidenia ei ole tekeillä, sarjaan liittyviä uutisia on ilmeisesti luvassa lähitulevaisuudessa. Yasuda vastasi Gamerin ja VGC:n uteluihin sanomalla kryptisesti, että "päähenkilö Ryu Hayabusa on tekemiemme pelien tärkein hahmo, joten haluaisin hänen esiintyvän pelissä hyvinkin pian. Haluaisin myös tiedottaa asiasta yksityiskohtia niin pian kuin mahdollista." Lisäksi Yasuda valotti hieman yllättäen alustavalintaa:

– Jos Ninja Gaidenin jatko-osa joskus tapahtuu, tulee se ehdottomasti Xbox-konsoleille.

Team Ninjan seuraava tuote on The Nioh Collection, joka sisältää remasteroidut versiot Niohista ja Nioh 2:sta lisäosineen. Kokoelma saapuu PC:lle ja PlayStation 5:lle helmikuun 5. päivä.

Kirjaudu kommentoidaksesi

Studiot: 
Henkilö: